En gådefuld date

En gådefuld date

Description of book

I Yorkshires idylliske dale er døden en hyppig gæst. Ekspolitimand Samson O’Brien og lokal giftekniv Delilah Metcalfe må alliere sig for at fange morderne og skabe tryghed for Bruncliffes indbyggere.

Dalenes Detektivbureaus seneste opgave viser sig at være en både åben og lukket sag. En lokal advokat har bedt bureauet om hjælp til at finde en dødsattest på en ung kvinde, som døde for mere end tyve år siden, og Samson O’Brien ved efterhånden udmærket, at tingene i Bruncliffe sjældent er så ligetil. Især ikke når advokaten insisterer på, at Delilah Metcalfe med sit imponerende lokalkendskab træder ind i den ømtålelige efterforskning og assisterer Samson.

Delilah er ivrig efter at hjælpe og har desuden brug for adspredelse fra den forestående strid om ejerskabet over sin højtelskede hund og de voksende problemer på sit datingbureau.

Da Samson og Delilah igangsætter efterforskningen, bliver de snart hvirvlet ind i et mysterium, som har ulmet i byen i årtier. Men har afsløringen af sandheden bragt andre hemmeligheder for dagen, som helst skulle være forblevet i mørket?

Cosy crime-serien om Dalenes Detektivbureau er befolket af elskværdige og charmerende karakterer – og naturligvis dødsensfarlige mordere! En gådefuld date er tredje bind i serien.