En giftig date

En giftig date

Description of book

I Yorkshires idylliske dale er døden en hyppig gæst. Ekspolitimand Samson O’Brien og lokal giftekniv Delilah Metcalfe må alliere sig for at fange morderne og skabe tryghed for Bruncliffes indbyggere.

Samson O’Brien bliver arresteret for mord, og hans mørke fortid som undercoverbetjent i London truer med at ødelægge den tilværelse, han har bygget op og elsker i Bruncliffe. Delilah Metcalfe er travlt optaget af at forsvare Samson over for Bruncliffes indbyggere, da hendes nevø stikker af hjemmefra, og en hektisk eftersøgning påbegyndes.

Mens Bruncliffes opmærksomhed er vendt bort, er det kun en lokal dyrlæge, der bemærker de bekymrende mange tilfælde af forgiftede hunde, som dukker op i byen.

Mistankerne hagler ned over Samson, så han har mere end nogensinde brug for Delilahs assistance. Kan hun tilgive hans fortrædeligheder, så de sammen kan finde den forsvundne dreng og den person, der står bag forgiftningerne? Eller har giften allerede spredt sig for langt?

Cosy crime-serien om Dalenes Detektivbureau er befolket af elskværdige og charmerende karakterer – og naturligvis dødsensfarlige mordere! En giftig date er fjerde bind i serien.