Hans för en natt / Det du inte vet

Hans för en natt / Det du inte vet

Description of book

Hans för en natt
Brad Davenport blir sällan överraskad, men när han plötsligt får ett mms föreställande en väldigt lättklädd och extremt sexig Mya Campbell tappar han fullkomligt hakan. Han har aldrig tänkt på sin lillasysters bästa vän på det sättet. Vanligtvis brukar han leta upp nya tjejer att roa sig med på löpande band men han kan inte få bilden av Mya ur huvudet. Hur ska han få henne att dela en het natt med honom, och kommer det ens att vara tillräckligt?

Det du inte vet
När hon hör den välbekanta djupa och sexiga rösten i telefonen är Samantha Rourke nära att svimma. Kan Rafaele Falcone ha fått reda på sanningen? Som tur är vill han bara erbjuda henne ett jobb, men hon tackar naturligtvis genast nej. Hon vill aldrig träffa honom igen, och han ska inte få veta något om hennes hemlighet.

Men Rafaele accepterar inte att bli ratad; han beger sig omedelbart till hennes hem för att få en förklaring. När Samantha öppnar dörren kikar två stora ögon fram bakom henne – ögon som har exakt samma ovanliga färg som hans egna …

E-book

Swedish

What other people think

Reviews of Hans för en natt / Det du inte vet