Katkera kalkki
    
Katkera kalkki

Yksi murhaaja – seitsemän uhria. Vai onko heitä useampia?
Francesca Moretti toimii yksityisetsivänä ja saa tehtäväkseen selvittää Aprilin - kadonneen nuoren naisen - tapauksen. Aprilin on viimeksi nähty nousevan romuttamoa pitävän miehen Butch Vaugh`n  kyytiin, johon tämä on tutustunut deittisivustolla. Näiden vihjeiden perässä Francesca menee romuttamolle nuuskimaan. Hän löytää, tai ainakin luulee löytävänsä, naisen ruumiin ja suututtaa täydellisesti Butchin.
   Järkyttynyt Francesca ottaa yhteyttä sheriffintoimistoon, jossa häntä odottaa uusi järkytys: Jonah Young; mies, jonka kanssa hän seurusteli aikoinaan ja joka petti hänet tavalla, jota hän ei voi vieläkään antaa anteeksi.
   Nyt Francescan on kuitenkin nieltävä ylpeytensä ja ryhdyttävä yhteistyöhön Jonahin kanssa, sillä paikkakunnalla liikkuu sarjamurhaaja. Kuolleen Muulin kanjonista löytyneiden naisten ruumiit vaativat oikeutta, eikä vanhojen rakkauksien katkeruudet saa häiritä tutkimuksia. Sen ymmärtävät molemmat Francesca ja Jonah.
   Vaikka Butch täyttää kaikki epäillyn merkit; hän on äkkipikainen, seksinnälkäinen ja ailahtelevainen, eivät tutkimukset meinaa johtaa mihinkään ja Francesca ja John joutuvat turvaamaan toisiinsa yhä enemmän ja enemmän.

Show more