När kemin stämmer / En sista önskan

När kemin stämmer / En sista önskan

Description of book

När kemin stämmer
När Audrey Miller får höra att hennes chef söker en barnflicka till sina brorsbarn, som han har vårdnaden om, är hon genast en aspirant. Lönen är frikostig och hon har dessutom varit förälskad i Vincenzo Tomasi i flera år.



Vad Audrey inte har förstått är att den rätta kandidaten även ska bli Vincenzos fru. Men då måste kemin verkligen stämma. Nu börjar den märkligaste anställningsprocess Audrey någonsin kunnat föreställa sig, en process som förändrar henne för all framtid.

En sista önskan
Simone torkar bort en tår från kinden när hon springer mellan vinrankorna. Hennes morfar är döende i cancer, om hon ändå kunde få honom att le en sista gång.

Trots mammans tjat har Alesander Esquivel inga planer på att gifta sig, och verkligen inte med den kvinna som varit utsedd för honom sedan barnsben. Han fokuserar på karriären och korta, heta relationer. När Simone plötsligt dyker upp utanför hans dörr med ett vansinnigt förslag verkar situationen kunna lösa sig. Men de spanska, heta nätterna gör det svårt att hålla sig till avtalet …

E-book

Swedish

What other people think

Reviews of När kemin stämmer / En sista önskan