Nora Sand 5: Näkymättömät

Nora Sand 5: Näkymättömät

Description of book

Rikoksia ratkova toimittaja Nora Sand joutuu vilkuilemaan olkansa yli selvittäessään painajaismaisia tapahtumia, jotka brittiyhteiskunnan ylimpään eliittiin kuuluvat tahot haluavat pitää pimennossa.

Ulkomaankirjeenvaihtaja Nora Sand nauttii laiskoista lomapäivistä ystävänsä luona Tanskassa, kunnes viereisen kesähuvilan asukkaan äkillinen kuolema saa kokeneen toimittajan hälytyskellot soimaan – varsinkin, kun ilmenee, mitä Lontoossa asuneella naisella oli ollut työn alla.

Jäljet johtavat brittiyhteiskunnan ylimpiin kerroksiin, ja Nora löytää itsensä penkomasta korkea-arvoisten henkilöiden menneisyyden syntejä. Syntejä, jotka paljastuvat synkemmiksi kuin useimpien pahimmat painajaiset, ja joiden tekijöillä on niin paljon rahaa, valtaa tai molempia, että he voivat halutessaan poistaa tieltään kaikki häiriötekijät. Ja juuri sellaiseksi tanskalainen tutkiva toimittaja on muodostumassa.

Näkymättömät on supersuositun Nora Sand -sarjan viides osa. Rikoksia ratkovasta ulkomaankirjeenvaihtajasta kertovat kirjat ovat olleet myyntimenestys Tanskassa, ja niitä on käännetty yli viidelletoista kielelle. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet kirjat Kohtalokas merimatka, Runoilijan vaimo, Noitapoika ja Hiljaisuusleikki. Myös Theilsin toinen dekkarisarja Paluu pimeään on ollut jättimenestys Storytelissä.

Lone Theils on tanskalainen kirjailija ja toimittaja. Nora Sandista kertovat kirjat ovat saaneet inspiraationsa Theilsin omista kokemuksista ulkomaankirjeenvaihtajana Englannissa. Ne myös pohjaavat aina todellisiin rikostapahtumiin.

AudiobookE-book

Finnish