Paratiisi

Rachell Jessop työskentelee peitetehtävissä losangeleslaisessa yksityisessä turvallisuusalan yrityksessä. Puoli vuotta sitten aloittaessaan nykyisessä työssään Rachell kuvitteli löytäneensä elämänsä miehen – pomonsa Naten. Yhden nolon tempauksen jälkeen hän luovutti; miehet eivät tuntuneet olevan luodut maailmaan häntä varten.
   Nate Ferrentino saa tehtäväkseen pysäyttää vaaralliselta vaikuttavan, profeetaksi itsensä nimittäneen miehen, Ethan Wycliffin, jolla tuntuu olevan häikäisevät manipuloijan lahjat ja häikäisevän kierot keinot käyttää niitä hyväkseen. Hän on ostanut arizonalaisen autioituneen kaupungin Paradisen ja perustanut sinne oman uskontokuntansa, jonka noin kaksisataa jäsentä palvovat häntä jumalan sanansaattajana. Naten työpariksi on määrätty Rachell.
   Operaatiossa on enemmän vaikeuksia kuin toiveita sen onnistuneeksi läpiviemiseksi. Tehtävä on vaarallinen ja kuuma Arizona kiehauttaa molempien hermot pintaan. Rachell haluaa kuitenkin tehdä kaikkensa, jotta saisi pelastettua vaarassa oleva lahkolaiset – jopa näytellä uskottavasti Naten vaimoa.

Show more