Rollspelet: Tjuv och polis - erotisk novell

Rollspelet: Tjuv och polis - erotisk novell

Description of book

" - Är du redo att bli straffknullad? undrar han.

Hennes läppar är fortfarande slutna kring hans kuk. Angelika kan bara nicka till svar. Han avlägsnar kuken från hennes vackra, fylliga läppar."

Idag ska Angelika och Ludvig utföra ett rollspel ihop: Tjuv och polis. De ska lämna sina vanliga liv och måsten, personligheter och inrutade roller – och istället förvandlas till andra. Ute bland folk, mitt på öppen gata ska den första delen utspelas, den andra bakom stängda dörrar.

Angelika är tjuven. Ludvig är polisen.

Stämningen är lika laddad som den är spännande. Rekvisitan, dialogerna, rollerna - allt är på sin plats. De är fyllda av erotisk förväntan. Kåtheten riktigt vibrerar inom dem ...

Spelet kan börja.

Rollspelet: Tjuv och polis är en erotisk novell om spänningen, och möjligheterna, i att för en stund förvandlas till någon annan.

B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller och har översatts till flera språk. Berättelsernas underliggande ton inspirerar gärna läsaren att tänka kring, och inte sällan ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.

AudiobookE-book

Swedish

What other people think

Reviews of Rollspelet: Tjuv och polis - erotisk novell