Star Stable. Sielunratsastajat #6 Aideenin lahja

Star Stable. Sielunratsastajat #6 Aideenin lahja

Description of book

Tähtihevosten kohtalonhetket!

Mystiikkaa ja tyttöenergiaa yhdistävän Star Stable -hevoskirjasarjan toinen trilogia saa jännittävän päätöksensä osassa, jossa koko saaren ja hevosten magia järkkyy.

Anne on pelastettu Pandoriasta, mutta Sielunratsastajia, tähtihevosia ja koko taianomaista saarta uhkaava vaara ei ole väistynyt. Pelastaakseen Jorvikin Lindan, Lisan, Annen ja Alexin on löydettävä saaren viimeinen kantava tähtihevostamma ja suojeltava syntymätöntä varsaa. Yksin he eivät siihen kykene, mutta voiko entisiin vihollisiin luottaa? Uskollisuus punnitaan, kun suuri taistelu lähestyy ja valkoinen lumipeite täplittyy verestä…

Kirjan hahmot ja tapahtumat perustuvat maailman nopeimmin kasvavaan hevosnettipeliin. Star Stablella on kuukausittain yli 700 000 aktiivista pelaajaa. Sielunratsastajat-sarjaa on käännetty kymmenelle kielelle ja se on voittanut yhdysvaltalaisen Kids Book Choice Award -lastenkirjallisuuspalkinnon parhaiten rakennettuna fantasiamaailmana.

Helena Dahlgren on suosittu ruotsalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti nuorten fantasiaa. Hän asuu perheensä kanssa Tukholman lähellä ja rakastaa kirjoja, hevosia, kissoja, kahvia ja Twin Peaks -tv-sarjaa.