Totti kisahuumassa

Totti kisahuumassa

Lukupalat

Description of book

Suomi on jalkapallon EM-kisoissa – ja niin on myös Totti!

Suosittu, jalkapalloilija Totista kertova sarja jatkuuEM-kisamatkalla. Lukupalat-sarjan lyhyt teksti ja runsas värikuvitus houkuttavat juuri lukemaan oppineet ahmimaan kirjat kerralla loppuun!

Jalkapallofanit ovat innoissaan: Suomi on mukana EM-kisoissa! Innoissaan on myös junioripelaaja Totti, joka valmistautuu pelikavereidensa kanssa historiallisten kisojen seuraamiseen. Suunnitelmissa on matka Huuhkajien avauspeliä katsomaan Kööpenhaminaan asti.

Totti-sarja kuvaa jalkapallon maailmaa hauskasti ja asiantuntevasti. Maailman suosituinta lajia pelaava Totti on lukijoille tuttu Lukupalat-kirjoista Totti ja saksipotku sekä Totti ja futiskoira.

Mika Wickström (s.1965) on helsinkiläinen kirjailija ja innokas jalkapallon harrastaja. Wickströmin nuortenkirjasarja Meidän jengin Zlatan (2016-18) on saanut paljon kiitosta pelaavilta lukijoilta.

Mari Ahokoivu (s.1984) on Kööpenhaminassa asuva oululainen sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Ahokoivu piirtää kuvia ja tarinoita niin lapsille kuin aikuisille.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Totti kisahuumassa