Väärää verta
    
Väärää verta

Sophia St. Claire on valittu pienen kotikaupunkinsa Bordertownin poliisipäälliköksi. Hän on ensimmäinen nainen virassa kautta aikojen, eikä ennakkoluuloja ole helppo kumota. Epäilijät eivät edes yritä peitellä vihaansa.
   Mutta vielä suuremman ja vaarallisemman vihan keskelle Sophia joutuu, kun laittomien mexicolaisten maahanmuuttajien murhat alkavat kuohuttaa kaupunkilaisia. Viha tuntuu kytevän liian monen mielissä.
   Rod Guerrero on Bordertownin kermaan kuuluvan tilanomistajan avioton lapsi, jonka äiti oli tilalla työskennellyt mexicolainen. Rod on aina saanut kärsiä siitä, ettei kuulu perheeseen ja on väärää verta liian monesta syystä. Hän on kuitenkin koulutettu laivaston sotilas ja työskentelee yksityisessä etsivätoimistossa.
   Rodin isä Bruce Dunlap pyytää Rodia kaupunkiin avuksi, kun tilanne tuntuu muuttuvan aina vain pahemmaksi. Sophia on Rodin kouluaikainen ihastus, jolta tämä sai nöyryyttävästi rukkaset. Nöyryyttääkö kaupunki ja sen poliisipäällikkö hänet taas? Lainvartijoilla riittää selvitettävää, eikä yhteistyöstä ole järkeä kieltäytyä.

Show more