Veri vettä sakeampaa
Upcoming book

Audiobook & E-book: 9/19/2024

Veri vettä sakeampaa

Description of book

Voiko menneisyydestään vapautua?

Uusi henkeäsalpaava Hammarby-trilleri kertoo haluista ja demoneista, jotka muokkaavat ja jahtaavat meitä läpi elämän.

”Hän jätti oven raolleen, astui ammeen reunan yli ja työnsi jalkansa lämpimään veteen – ja tunsi itsensä yhä perin pohjin hylätyksi. Hän kyykistyi alas, tarttui reunoihin ja liukui varovasti kylpyammeeseen tottuakseen korkeaan lämpötilaan. Hän hengitti syvään ja sulki silmänsä hetkeksi, kun kipu laantui. Hän avasi ne uudelleen, kun kuuli lukon napsahduksen. Hänen ja oven välissä seisoi mustiin pukeutunut nainen, jolla oli pitkät harmaat hiukset. Nainen otti askeleen häntä kohti. Hänen ajatuksensa alkoivat selkiytyä. Hän tiesi kuolevansa nyt.”

Sarja tapettuja kissoja, jotka on sijoitettu huolellisesti veden ääreen, herättää tunteita Tukholman eteläisissä esikaupungeissa. Conny Sjöbergin tiimi saa kuitenkin tärkeämpää ajateltavaa, kun arvostettu psykologi löydetään hukkuneena ja silvottuna omasta kylpyammeestaan. Tutkimukset saavat jälleen uuden käänteen, kun mies putoaa kaksikymmentäviisi metriä auton tuulilasiin. Jäljet viittaavat julmien tekojen sarjaan, ja lopulta Hammarbyn poliisille valkenee, että uusi katastrofi on aivan nurkan takana. Muutama murhattu kissa oli vain alkua odottamattomien tapahtumien ketjulle, jonka yhteinen nimittäjä on äkillinen kuolema. Veri. Ja vesi.

Veri vettä sakeampaa on seitsemäs osa Carin Gerhardsenin menestyksekkäässä Hammarbysarjassa.

Ruotsalainen Carin Gerhardsen julkaisi ensimmäisen romaaninsa vuonna 1992. Gerhardsenilta on aiemmin julkaistu suomeksi rikos romaani Musta jää sekä Hammarby- sarjan edelliset osat Piparkakkutalo, Tuhkimotytöt, Unilaulu, Piirileikki, Hyvä haltija ja Jääkylmät silmät.

AudiobookE-book

Finnish