Harhaladuilla
Upcoming book

Audiobook & E-book: 9/26/2024

Harhaladuilla

Description of book

”Tulista tekstiä jääkylmästä Åresta.” – Kapprakt

Åren murhat -sarjan neljäs osa tarjoaa lukijalle jälleen moniulotteisia henkilöhahmoja ja upealla luontokuvauksella maustettua maailmanluokan jännitystä.

Kuusi huvittelunhaluista opiskelijaa lähtee junalla hiihtoreissulle pohjoiseen. Rajun bileillan jälkeen viisi heistä herää ankeaan aamuun – yksi ei enää ollenkaan. Oliko kyseessä onnettomuus vai kylmäverinen murha? Kysymykset kasautuvat ja jännitteet ystävien välillä kiristyvät. Poliisit Hanna Ahlander ja Daniel Lindskog aloittavat tapauksen tutkinnan apeissa tunnelmissa, sillä kummankin yksityiselämässä myllertää. Daniel on eronnut ja kärsii syyllisyydentunteista, Hannalla taas on uusi kumppani ja kaiken pitäisi olla hyvin, mutta ristiriitaiset halut repivät häntä kahtaalle.

Viveca Sten (s. 1959) tunnetaan kansainvälisesti huippusuositusta Sandhamnin murhat -sarjasta sekä uudemmasta, idyllisiin tunturimaisemiin sijoittuvasta Åren murhat -sarjasta, joka sai alkunsa kirjailijan koronaeristyksen aikana. Harhaladuilla on sarjan neljäs osa, ja sitä kirjoittaessaan Sten joutui itse vakavaan hiihto-onnettomuuteen Åressa, mikä on saattanut inspiroida yhtä kirjan voimallisimmista kohtauksista.