Kammottava totuus
Upcoming book

Audiobook & E-book: 10/4/2024

Kammottava totuus

Description of book

Salaisuus, jota on varjeltava hinnalla millä hyvänsä

Camilla Stenin rikosromaanissa Kammottava totuus kriminaalipsykologi Rebecca Lekman tutkii nuoren koomikon murhaa.

Nuori stand up -koomikko Lina Gyllenborg löydetään kuolleena kotoaan, ja hänen poikaystäväänsä Jonasta epäillään murhasta. Jonas väittää epätoivoisesti olevansa syytön, mutta sekä poliisi että media ovat vakuuttuneita hänen syyllisyydestään. Oikeus vapauttaa hänet syytteistä kaikkien suureksi hämmästykseksi.

Neljä vuotta myöhemmin Jonas ottaa yhteyttä kriminaalipsykologi Rebecca Lekmaniin, koska haluaa tämän löytävän Linan oikean murhaajan. Rebecca epäilee Jonaksen valehtelevan, mutta lupaa silti tutkia tapausta. Henkirikosta selvittäessään Rebecca huomaa, että Linalla oli salaisuuksia, jotka saattoivat vaatia tämän hengen. Ja nyt joku on valmis tekemään mitä tahansa estääkseen totuuden paljastumisen.

Kammottava totuus jatkaa kriminaalipsykologi Rebecca Lekmanista kertovaa rikosromaanisarjaa, joka on täynnä tiivistyvää jännitystä ja välähdyksiä ihmismielen pahuuteen.

Camilla Sten (s. 1992) opiskelee psykologiksi Uppsalan yliopistossa. Hän on aiemmin kirjoittanut äitinsä Viveca Stenin kanssa trillerisarjan nuorille. Kammottava totuus on kriminaalipsykologi Rebecca Lekmanista kertovan rikosromaanisarjan toinen osa. Sarjan ensimmäinen osa on Vaarallinen taito.

AudiobookE-book

Finnish