Kärlekens stjärna

Kärlekens stjärna

Description of book

Den stilige markisen av Oakenshaw blir ombedd av utrikesministern att besöka Siam för att stärka förhållandena de två länderna emellan. Markisen fruktar att det kommer bli en otroligt lång och tråkig resa, och ber därmed några i hans bekantskapskrets att följa med på hans yacht. Den vackra lady Branwell, nybliven änka och societetsdam, tackar entusiastisk ja. Men hon kan inte åka själv! Hon bestämmer sig för att ta med sin fattiga kusin Tarina, som följer med under förklädnad. När Markisen och Tarina träffas slår gnistorna till, och han förstår att det är henne han har väntat på hela sitt liv. Men kan han acceptera hennes låga börd?

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

What other people think

Reviews of Kärlekens stjärna