Kirjailijoiden salattu elämä

Kirjailijoiden salattu elämä

Description of book

Ranskan myydyimman kirjailijan trillerissa yhdistyvat huimat juonenkaanteet, tunnelmalliset maisemakuvat ja rakkaus kirjallisuuteen

Vuonna 1999, julkaistuaan kolme menestysromaania, kuuluisa kirjailija Nathan Fawles ilmoitti uransa paattymisesta ja vetaytyi idylliselle Beaumontin saarelle Valimeren rannikon edustalle.

Syksylla 2018 Fawlesin romaanit kiehtovat edelleen lukijoita, ja kirjailijaa tapaamaan saapuu nuori sveitsilainen toimittaja Mathilde Monney, joka on paattanyt selvittaa syyn Fawlesin vetaytymiselle. Naisen on maara saada hanelta ensimmainen haastattelu kahteenkymmeneen vuoteen. Kaunis ja viehattava vieras tekee kirjailijaan valittoman vaikutuksen.

Akkia Beaumontin idylli sarkyy. Rannalta loydetaan ruumis ja viranomaiset eristavat koko saaren. Erityisen raakaa murhaa tutkitaan ja alkaa paljastua jarkyttavia seikkoja. Niin alkaa Mathilden ja Nathanin valinen vaarallinen tapaaminen, jossa totuuden ja fiktion valinen raja hailyy. Onko kukaan turvassa, kun saaren katkemat synkat salaisuudet alkavat paljastua?

AudiobookE-book

Finnish