Lad den der er uden synd - 2

Lad den der er uden synd - 2

Description of book

Vimmerbymordene 2 – anden bog i serien om politiinspektør William Johnson, der opklarer mord i den idylliske, lille by Vimmerby.

Det er juleaften i Vimmerby, og tre familier fejrer højtiden sammen. På overfladen ser de ud til at have det hele: kærlighed, venskab, smukke hjem og masser af penge. Men under overfladen lurer dystre hemmeligheder.
Sent om aftenen bliver en af mændene fundet brutalt myrdet, og politiinspektør William Johnson må afbryde juleferien og tage den uhyggelige sag. Sporene fører ham og hans kolleger til et dybt religiøst samfund, hvor den afdøde voksede op.
I mellemtiden kæmper Williams kæreste Josephine med mørke hemmeligheder i sin egen familie. Og som om det ikke var nok, fortsætter hans lillebror James med at skabe problemer. Efterhånden som sneen falder, bliver sagen mere dyster, og spørgsmålene flere og flere. Kan nogen siges at være uden synd?

LAD DEN DER ER UDEN SYND er anden bog i den svenske krimiserie om politiinspektør William Johnson fra Vimmerby Politi. Serien kombinerer dramatiske mordgåder med hovedpersonernes personlige problemer.
Forfatteren, Michaela Winglycke, er selv vokset op uden for Vimmerby, hvor serien foregår.