Mit spanske frikvarter
Upcoming e-book
6/20/2024

Mit spanske frikvarter

Description of book

Ida er journalist, og da den forfremmelse, hun har kæmpet så hårdt for, går til en anden, beslutter hun sig for at tage en pause fra det hele og rejse til sin venindes lejlighed i Sydspanien. Det sidste, Ida har forestillet sig, er, at hun skulle støde på en sød, sjov, lækker – og alt for ung spanier. På trods af aldersforskellen oplever hun knitrende kemi med ham, og da hun rejser hjem, kan hun ikke slå ham ud af hovedet.

Máximo er skuespiller, men en hjerterystelse har midlertidigt sendt ham skakmat, og han er rejst til sin families hus i Costa del Sol for at komme sig og overveje fremtiden. Men da en international chance byder sig, må han hurtigt beslutte, om han er klar. Og hvad med den charmerende og helt uimodståelige danske kvinde? Hvordan passer hun ind i hans liv? Et liv, der snart kan se helt anderledes ud …

"Mit spanske frikvarter" udspiller sig under varme himmelstrøg i Spanien, i Sydfrankrig og Cuba. Det er en fortælling om at sige ja til de danse, livet byder op til, men også selv at byde op. Det er en historie om kærlighed uden alder, på tværs af grænser.
Author.L. Sherman

E-book

Danish