Parinvaihtoa - eroottinen novelli

Parinvaihtoa - eroottinen novelli

Description of book

"Huoneessa oli hiljaista, mutta ei ihan äänetöntä. Silmät sidottuina Johanna kuunteli hengitystä, huokauksia, kuiskauksia. Hän tunsi, että paikalla oli paljon ihmisiä, ja hänen alaston ihonsa värisi kuin siinä olisi kulkenut sähkövaraus. Hän oli herkkä, altis, jännittynyt ja täynnä odotusta. ’Patrik?’ hän kysyi hiljaa."

Johanna ja Patrik ovat hurmaavan umpirakastunut pariskunta, jota myös kiinnostaa kokeilla jotakin uutta. Illanvietossa vapaamielisen Rebeckan kanssa he saavat kuulla biseksuaalin parinvaihtajan Pariisin-lomasta kuumalla BDSM-klubilla. Kuulemastaan inspiroituneina he nauttivat ensin illasta perin pohjin kolmistaan ja liittyvät sitten jäseniksi seksiklubiin, jossa rajoja ei tunneta ja jokainen saa olla vuorollaan aistillisen paratiisin pääroolissa.

erotiikka, seksi, himo, halu, intohimo, novelli, parinvaihto, swingers, ryhmäseksi, BDSM, seksiklubi, biseksuaali

Pseudonyymi Alexandra Södergran on ruotsalainen novellikirjailija. Hänen tekstinsä käsittelevät usein tabuina pidettyjä aiheita uudenlaisessa valossa. Södergrania kiinnostaa erityisesti erotiikka. Hän lähestyy aiheitaan tavalla, joka sekä yllättää että viihdyttää. Södergran on julkaissut runsaan tusinan verran eroottisia teoksia.rn

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Parinvaihtoa - eroottinen novelli