Pastori - eroottinen novelli

Pastori - eroottinen novelli

Description of book

"– Pane minua, pastori.
Leukani kiristyi. Olin täynnä himoa. David ei epäröinyt. Hän nosti minut sylistään ja nousi seisomaan. Ja avasi housunsa. Tämä oli ensikohtaamiseni miehen elimen kanssa. Kalun. Kullin. Hänen kullinsa oli iso ja paksu, ja se osoitti suoraan minuun. Terska oli mehukas, sileä, ruusunpunainen. Saatoin aavistaa, että ensimmäiset tipat alkoivat herua."

Nainen tajuaa vasta 19-vuotiaana, että tahtoo sittenkin rippikouluun, mikä onneksi onnistuu erityisjärjestelyin pastorin apulaisena. Läheisen työskentelyn lomassa kielletty hedelmä alkaa kuitenkin houkuttaa, vaikka eivät he ainakaan seksiä harrastaisi eivätkä varsinkaan panisi kirkossa eivätkä missään nimessä alttarilla. Vaan tietäähän sen, kuinka käy, kun halukas neitsyt päättää, että komeasta pastorista tulee hänen ensimmäinen rakastajansa...

B. J. Hermanssonin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sävy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyväksyttyjä käsityksiä, jotka usein liittyvät vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Pastori - eroottinen novelli

There are not enough ratings yet