Book cover for Tuskallinen opetus
Upcoming book

Audiobook & E-book: 10/21/2024

Tuskallinen opetus

Description of book

Tekisitkö mitä tahansa rakastamasi naisen vuoksi?

Piinaavan intensiivinen ja yllättävien käänteiden täyteinen trilleri esittelee nuoren rikoskonstaapeli Glenn Bransonin, johon olemme saaneet tutustua paremmin Roy Grace -dekkarisarjassa.

Kun uransa ehtoopuolella oleva filmitähti Gloria Lamark tekee itsemurhan, on hänen poikansa Thomas surun murtama. Kuinka oli mahdollista, ettei äitiä pitkään hoitanut julkkispsykiatri Michael Tennent estänyt tragediaa? Tohtori Tennentille on annettava opetus.

Michael Tennent on puolestaan vastarakastunut, mutta hänellä ei ole aavistustakaan, miten vaarallinen romanssi voi olla – sillä sekä Michael että Thomas ovat valmiita tekemään mitä tahansa rakkauden ja rakastamiensa naisten vuoksi. Pian rikoskonstaapeli Glenn Branson työtovereineen joutuu selvitttämään epäilyttäviä, karmaisevia kuolemantapauksia.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa, ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta. Erityisesti hänet tunnetaan Roy Grace -dekkarisarjasta, joka on tuttu myös Suomessa televisiosta.

AudiobookE-book

Finnish