Miehiä ja mielenrauhaa

  Upcoming release

Audiobook: 2021. 05. 27.

E-book: 2021. 05. 27.

Kuumankostea kesä Barcelonassa

Vastustamattomasti keimaileva romaani naisesta, joka hengenvaarallisen keski-iän kynnyksellä lähtee Barcelonaan antaakseen elämän viimein suudella. Matka vie kuitenkin ihan toisenlaiseen retriittiin…

Tuuli, lukion kuvataiteen opettaja, on tullut elämänsä puoliväliin, ainakin jos on uskominen hänen kollegoitaan, jotka laskevat vuosia eläkeikään. Opettajainhuoneen hierovassa tuolissa Tuuli tajuaa, ettei elämässä saa mitään kivaa, ellei sitä itse järjestä. Hän lähtee kesäksi Barcelonaan, jossa kaikki on kauniimpaa, värikkäämpää ja intohimoisempaa.

Barcelonassa Tuuli tapaa Maxin, joka opettaa ”uutta maskuliinisuutta” ja suutelee niin, että aika katoaa. Mutta onko Max Tuulille se oikea ja onko Tuuli sitä edes itselleen? Miksi naisen onnellisuus riippuu aina miehestä? Auttaisiko puhdistava retriitti? Kuinka kauan pitää meditoida ennen kuin huomaa hymyilevänsä ilman syytä?

Marja Kangas (synt. 1974 Kuopiossa) on teatterin ja kirjoittamisen opettaja, joka iloitsee pitkästä itkusta ja tykkää nauraa ensin itselleen. Hän on kotonaan lähinnä Suomen Turussa ja Barcelonassa. Hänen esikoisromaaniaan Miestä näkyvissä kuvattiin mm. ”hillittömän hauskaksi ja kivuliaan tunnistettavaksi” (Laura Friman).

Show more