Alltid trogen - erotisk novell

Alltid trogen - erotisk novell

Description of book

"Hon njuter av att locka honom och att förföra honom på håll. Hans blick gör Elin alldeles varm och våt. Att åtrås är att ha makt och i just detta ögonblicket är det hon som har kontroll över allting – över sitt liv och över hans lust."

Elin befinner sig på en studentpub när hon träffar Roland för första gången. Han är charmig, en riktig gentleman och otroligt snygg – allt hon någonsin drömt om hos en man. Det finns bara ett enda problem: hon har redan en partner.

Trots sitt bättre vetande återvänder hon till puben kvällen därpå för att träffa honom igen. Elin vet att de val hon gör ikväll kan förändra allt. Hon balanserar på gränsen mellan trohet och otrohet – en gräns som blir allt mer flytande ju mer alkohol hon dricker. Hennes kropp skriker efter Roland medan hennes samvete ständigt påminner henne om pojkvännen där hemma. Hon måste göra ett val, men vem ska hon egentligen välja?

Lisa Vild är en pseudonym för en svensk författare av erotiska noveller. Hon utforskar i sina noveller känsliga, men kittlande, ämnen. Lisa tycker att sex borde vara något för alla och vill med sina noveller normalisera och nyansera bilden av vad sex är. Om det hon skriver är självupplevt eller inte låter vi dock vara osagt.

AudiobookE-book

Swedish

What other people think

Reviews of Alltid trogen - erotisk novell