Byrån för lyckliga skilsmässor
Upcoming audiobook
7/23/2024

Byrån för lyckliga skilsmässor

Description of book

I kyrkans stödgrupp för separerade är atmosfären tät av bitterhet och hämndlystnad. Men två av kvinnorna är inte som de andra. Altea, som har en god relation till sin självupptagne exman och hans nya partner, har precis som den likasinnade Sara en positiv syn på skilsmässor och anser att de är en chans till nystart. Men Saras positiva fasad döljer en bitter sanning - hennes skilsmässa har varit allt annat än lycklig, och självförtroendet är i botten.

Vänskapen mellan Altea och Sara växer sig stark och de startar en byrå för att hjälpa andra att skapa positiva separationer. De får snabbt klienter, och i sessionerna använder Altea sig av sina kunskaper som hundpsykolog, och när media får upp ögonen för byrån får Sara äntligen skina med sin bakgrund som journalist. Deras första stora event, en skilsmässo-weekend, får dock oanade konsekvenser. Altea flirtar med mannen i ett av paren, men han är också gammal vän till Sara. Missförstånd uppstår och väninnorna måste konfrontera sina egna skilsmässor för att reparera sin vänskap.

Med en blandning av djup och humor balanserar denna hjärtevärmande historia frågan om det ens går att ha en lycklig skilsmässa och vad det innebär i praktiken.