Charlie og russiske rose

Charlie og russiske rose

Description of book

Charlie Muffin er britisk efterretningsagent i topklasse! Men han sidder ikke desto mindre kønt i suppedasen – i fængsel med en ubehagelig dom for landsforræderi. Fangevogterne er nogle sadistiske sataner, og medfangerne hader ham. Alligevel virker det som at komme fra asken og i ilden, da chefen truer ham til at "flygte". Det er nemlig ikke friheden, der vinker forude – men KGB i Moskva. Hvad er mon planerne? Og hvad skal der ske med ham ...

Den britiske forfatter Brian Freemantle (f. 1936) var helt frem til 1970‘erne journalist og arbejdede med udlandsmateriale fra flere af verdens brændpunkter – blandt andet Sovjetunionen, Amerika og Vietnam. I 1975 stoppede han som journalist for at tildele forfattergerningen sin fulde opmærksomhed. I 1973 havde Freemantle fået sin litterære debut med romanen "Goodbye to an Old Friend", og efterfølgende har han udgivet både fiktion og faglitteratur. Særligt er han kendt for sin serie om den britiske efterretningsagent Charlie Muffin. Brian Freemantle har også udgivet flere bøger under forskellige pseudonymer. Hans mest brugte er Jack Winchester og Richard Grant.

Brian Freemantles romanserie om Charlie Muffin (der også går under navnet Charlie M) fortæller om de eventyr, som den britiske efterretningsagent kommer ud for på sine mange højspændte og actionfyldte opgaver, hvor både hans eget og andres liv ofte kommer i fare.

What other people think

Reviews of Charlie og russiske rose