Ei ilman sydäntäsi / Luonnollisesti minun / Jakelta jalat alta

Ei ilman sydäntäsi / Luonnollisesti minun / Jakelta jalat alta

Description of book

Ei ilman sydäntäsi
Vuoden ajan Lisane Deveraux on ollut päivisin menestyvä asianajaja ja öisin miljonääri Zac Winstonen intohimoinen rakastaja. Yllätysraskaus muuttaa kaiken ja Zac vaatii sitoutumista. Mutta suojeleeko mies vain omistuksiaan – kaunista rakastajaansa ja tulevaa perillistään? Lapsen takia Lisane suostuu Zacin pokaalivaimoksi... tietäen, ettei miehen sydän kuulu tähän diiliin.





Luonnollisesti minun
Vuosia sitten Cesaren ylpeys oli saanut kolauksen. Nyt Sorcha Whittakerin yhtiö tarvitsi hänen asiantuntemustaan – hän viettelisi naisen ja hylkäisi tämän… vain kostoksi! Sorcha oli edelleen seksikkäin hänen tuntemansa nainen. Intohimo heidän välillään oli uskomatonta, oli se sitten johdon kokoushuoneessa, toimistossa tai makuuhuoneessa. Vaikeinta olisi jättää se kaikki taakseen...





Jakelta jalat alta
Jake Devila on todella menestynyt ja naisten ihailema – hänen avustajaansa Merlinaa lukuun ottamatta. Jake pitää siitä, kun hän pääsee Merlinan ihon alle ja saa hämmennettyä alla hautuvaa intohimoa. Merlina haluaa Jaken, mutta tietää miehen suosivan laihoja blondeja hänenlaistensa kurvikkaiden brunettien sijaan. Mutta nyt saa riittää! Yllättäen Merlina näkee mahdollisuutensa antaa pomolleen opetus ja näyttää, mistä tämä on jäänyt paitsi.



E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Ei ilman sydäntäsi / Luonnollisesti minun / Jakelta jalat alta