En familj i spillror
Upcoming book

Audiobook & E-book: 9/4/2024

En familj i spillror

Description of book

Det är september i Vimmerby och dags för cykelfest, en populär tillställning där festdeltagare cyklar mellan varandras hem för att äta en trerätters middag. William Johnson och hans sambo Josephine hamnar som av en slump på samma varmrätt som Williams lillebror James och poliskollega Emilia. Men i stället för en god middag möts de av ett tyst hus och en död kropp. På det vackert dukade matsalsbordet ligger en man, och han har en kniv i hjärtat.

William, Emilia och deras kollegor på Vimmerbypolisen utreder mordet, och spåren leder dem i olika riktningar. Varför hade den mördade mannen en film med fruktansvärt innehåll i sin mobil? Och var hans frus uppenbara svartsjuka befogad eller inte? Familjehemligheter avslöjas och tragedier uppdagas.

Samtidigt brottas den mördade mannens sjuttonåriga dotter, Nike, med ett eget trauma, mobbning, relationen till Isac och nu även sin pappas död. Nikes före detta skolkurator, Pernilla, kämpar med att komma på fötter efter att hon tvingades avsluta sin anställning på gymnasiet efter en incident som involverade en av eleverna. I samband med mordet börjar någon skicka anonyma sms till Nike, samtidigt som någon bryter sig in hos Pernilla. Hur hänger allt samman, eller gör det ens det? En sak är i alla fall klar, någon verkar vara ute efter att hämnas.

AudiobookE-book

Swedish