Book cover for Ennen kuin salaisuus paljastuu
Upcoming book

Audiobook & E-book: 11/7/2024

Ennen kuin salaisuus paljastuu

Description of book

Jos voisit matkata ajassa, kenet haluaisit tavata?

Japanilaisen Toshikazu Kawaguchin romaanissa Ennen kuin salaisuus paljastuu tokiolaisen kahvilan asiakkaat saavat kokea elämänsä yllätyksen.

Syrjäisellä sivukujalla Tokiossa sijaitsee viehättävä kahvila Funiculì Funiculà, joka on tarjoillut tarkkaan valikoitua kahvilaatua asiakkailleen jo yli sadan vuoden ajan. Paikallisen legendan mukaan kahvila kuitenkin tarjoaa myös jotakin aivan muuta: mahdollisuuden matkustaa ajassa.

Kahvilaan saapuvilla asiakkailla on omat salaiset haaveensa siitä, kenet he haluaisivat tavata vielä yhden kerran. Tällä kertaa kahvikupin äärelle istahtaa muun muassa mies, joka toivoo näkevänsä 20 vuotta sitten kuolleen parhaan ystäväänsä sekä vanha etsivä, joka ei koskaan antanut vaimolleen yhtä tiettyä lahjaa...

Kulttimaineeseen ja BookTok-ilmiöksi noussutta Kahvia ja aikamatkailua -romaanisarjaa jatkava Ennen kuin salaisuus paljastuu on kaunis, persoonallinen ja tunteikas tarina ihmisistä, joiden on kohdattava menneisyytensä voidakseen jatkaa elämäänsä. Toshikazu Kawaguchi kehottaa jälleen kerran lukijaa kysymään itseltään: mitä muuttaisit, jos voisit matkustaa ajassa taaksepäin?

Toshikazu Kawaguchi (s. 1971) on kotoisin Osakasta. Ennen kirjailijanuraansa hän tuotti, ohjasi ja kirjoitti näytelmiä Sonic Snail -teatterikollektiiville. Hänen näytelmän pohjalta syntynyt esikoisromaaninsa Ennen kuin kahvi jäähtyy on noussut BookTok-ilmiöksi ympäri maailman. Ennen kuin salaisuus paljastuu on Kawaguchin Kahvia ja aikamatkailua -romaanisarjan toinen osa.

AudiobookE-book

Finnish