Karnak: Faraoniska viskningar

Karnak: Faraoniska viskningar

Description of book

"Jag trycks upp mot väggen. Allt i dimma. Statyerna, de är plötsligt borta. Det luktar sand. Uråldrigt. Fingrar sliter av mig kläderna, det tajta linnet och shortsen. Bryter sig in mellan mina ben och rör sig fram och tillbaka, fram och tillbaka. Jag är redan våt. Det dunkar och droppar längs låret och hela underlivet pulserar. Fingrarna rör sig hårdare. Djupare. Det brinner inom mig. En längtan så stark att jag tappar andan. Vad längtar jag efter? Varför? Allting går så fort och huvudet rusar."

Hon är på semester i Karnak i Egypten och när turistturen bland ruinerna är slut stöter hon ihop med en man. Han hävdar att han kan visa henne ett annat, hemligt, tempel. Ett tempel där bara kvinnor får träda in. Nyfiken följer hon efter mannen, men väl inne i det mystiska templet går porten i lås. Plötsligt känner hon händer som tar i henne, tungor som slickar henne. Men vad är det egentligen som sker?

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.

AudiobookE-book

Swedish

What other people think

Reviews of Karnak: Faraoniska viskningar