Morika 1 - Rent blod

Morika 1 - Rent blod

Description of book

På skoleøen Raudra undervises krigerlærlingen Korau og visdomslærlingen Eshri i Morikas idealer for fred og tolerance. Deres fremtid ligger fast.

Men i det skjulte arbejder stærke kræfter på at vende tilbage til tidligere tiders adelsvælde. Snart befinder Eshri, Korau og deres venner sig midt i en kamp for et samfund, de altid har taget for givet.

Spørgsmålet er imidlertid, om samfundet overhovedet er værd at kæmpe for?

Eshri og Korau opdager snart, at intet er, som de troede...

Rent blod er første bog i trilogien Morika.

ANMELDERNE SKREV
"Jeg hungrer simpelthen efter mere, og jeg kan slet ikke slippe karaktererne!" ... "jeg er forundret over at det er en dansk forfatter, der har skrevet denne vidunderlige bog."
- Rikke S. F. Simonsen, flyvmedmig.dk

"Jeg ELSKER ‘Rent blod’! Hold da op hvor var den god. Det er lige min type fantasy-historie, og det gør mig så glad at jeg får helt lyst til at hoppe på stedet, hver gang jeg tænker på at den er skrevet af en dansk forfatter."
- Karin Hald, karinhald.blogspot.dk

"’Rent blod’ tager også nogle rigtige vigtige emner op undervejs, såsom racediskrimination og fordomme, og derfor vil den helt klart også være oplagt til skolebrug, da det kunne være med til at belyse hele den problematik, men på en måde, hvor handlingen samtidig er spændende og magisk. Der er i hvert fald noget til både piger og drenge."
- Anne Mette Bach Jeppesen, deungesord.dk

What other people think

Reviews of Morika 1 - Rent blod