Norrskensresan

Norrskensresan

Description of book

I den förtrollande världen Arendal utspelar sig ett magiskt uppdrag under det vackra norrskenet när Kristoff och Sven leder Anna, Elsa och Olaf till Trolldalen för en mystisk kristallceremoni.

Men det finns ett stort problem... Trollkungen Pappsen är försvunnen tillsammans med norrskenet och hotar kristallceremonin i Trolldalen. Kristoffs vän Lille Sten måste förtjäna sin spårningskristall, men utan Pappsen är ceremonin i fara.

Kan Anna, Elsa, Kristoff och deras vänner spåra upp Trollkungen Pappsen i tid för att rädda kristallceremonin?

Frost

Ge dig ut på ett underbart äventyr med prinsessan Anna, drottning Elsa, snögubben Olaf, bergsvandraren Kristoffer, renen Sven och resten av Arendal. Gå på spökjakt, följ trollspåren och var med på pyjamasparty, födelsedagskalas och glassmästerskap i Disneys fantastiska frusna universum! Ta din ishacka och fläta den vackraste flätan - låt norrskenet visa dig vägen!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS unerbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!