Paluu Pajujärvelle

Paluu Pajujärvelle

Description of book

Paluu Pajujärvelle
New York Timesin bestsellerkirjailija Susan Wiggs vie meidät taas idylliseen Avalonin kaupunkiin Pajujärven rannalle. Siellä tutustumme naiseen, joka löytää uudelleen perheensä ja unelmansa – sekä rakkauden silloin kun hän sitä vähiten odottaa…

Sonnet Romano on aina laatinut listoja tavoitteistaan ja aina hän on myös saavuttanut päämääränsä. Nuorena hän halusi pois pienestä kotikaupungistaan Avalonista ja unelmiensa täytyttyä hän asuu Manhattanilla ja hänellä on kadehdittava ura ja poikaystävä.



Sonnet on juuri saanut kuulla mahdollisuudesta vastaanottaa arvostettu stipendi, kun hänen riskisynnyttäjien ikään kuuluva äitinsä kertoo olevansa raskaana ja odotusaikaan liittyy myös yllättävä komplikaatio. Sonnet haluaa olla lähellä äitiään tämän odotusajan ja palaa Avaloniin, kaupunkiin, josta hänellä oli vain kiire pois muutamia vuosia sitten.

Lapsuudenmaisemat avaavat Sonnetin todellisen maailman, hänen omat ajatuksensa ja omat tunteensa ja kesän kuluessa Sonnet on yhä varmempi siitä, mitä hänen tavoitelistassaan tulisi lukea. Hänen vanha ystävänsä Zach Alger on eittämättä tärkeässä roolissa listan laatimisessa ja tavoitteiden täyttymisessä.

Author.Susan Wiggs

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Paluu Pajujärvelle