Pensionatet på Bluebell Lane
Upcoming book

Audiobook & E-book: 8/13/2024

Pensionatet på Bluebell Lane

Description of book

När Ellie ser pensionatet med dess vitkalkade fasad och de lila blommorna omkring, kan hon inte tro att det är hennes nya hem. Det ser ut som ett idylliskt vykort. Men kommer livet där bli lika perfekt?
När Ellie och hennes familj flyttar till en liten by i Wales, är det för att få en nystart för hela familjen. De har bestämt sig för att lämna sitt gamla liv i USA och ska istället hjälpa Ellies svärmor att driva familjens pensionat.
Men snart inser Ellie att allt är i mycket sämre skick än hon föreställt sig. Och när hennes man Matthew börjar ta sig an renoveringen har Matthews mamma Gwen väldigt tydliga idéer om vad som får och inte får ändras. Och fastän Ellie försöker är det inte lätt att skapa en relation med sin lättstötta svärmor, särskilt inte nu när de bor under samma tak.
Barnen kämpar för att komma in i sina nya liv, och särskilt tonårsdottern Jessicas problem får Ellie att undra om hon tagit sig vatten över huvudet. Den nya verkligheten känns verkligen som något annat än den idylliska landsbygdstillvaro hon hade hoppats skapa till sin familj.

"Pensionatet på Bluebell Lane" är en varm berättelse om knepiga familjerelationer och att hitta sig själv i en ny tillvaro.

AudiobookE-book

Swedish