Polkujen kohdatessa / Unelma meistä

Polkujen kohdatessa / Unelma meistä

Description of book

Polkujen kohdatessa
Tohtori Lorelai Rainbow menetti melkein-ex-miehensä traagisessa onnettomuudessa ja on nyt omistautunut täysin pienelle tyttärelleen. Yllättäen upea tohtori Woody – hänen tukijansa synkimmällä hetkellä – palaa keikauttamaan hänen elämänsä ylösalaisin! Woody voi näyttää rennolta boheemilta, mutta poikamaisen charminsa takana hän on yhtä arka rakastumaan kuin Lorelai… ja Woodyn sydämen avaamisesta voi tulla Lorelain elämän haasteista suurin.

Unelma meistä
Lastenkirurgi Anne Bennett rakastaa työtään – mutta omia lapsia? Ei kiitos! Sen sijaan hän voisi toimia rakkaan sisarensa sijaissynnyttäjänä sitoutumatta liikaa lopputulokseen.

Yhdeksännellä raskauskuukaudella Annen ex-rakkaus, tohtori David Earnshaw, törmää odottamatta takaisin hänen elämäänsä! Vauvakysymys oli rikkonut heidän suhteensa, ja Annen vatsakummun nähdessään David tuntee pohjan putoavan hiljaisten toiveidensa alta.

Mutta vauvojen synnyttyä elämä ilman pikkunyyttejä onkin paljon rankempaa kuin Anne on odottanut – ja hän huomaa tarvitsevansa Davidia enemmän kuin koskaan…

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Polkujen kohdatessa / Unelma meistä