Slammed - Mødet

Slammed - Mødet

Description of book

Efter det pludselige tab af sin far må Layken agere anker for sin mor og lillebror. Udadtil har hun en ukuelig og sejlivet facade, men under overfladen er hun ved at miste håbet.
Her kommer hendes nye nabo, Will, ind i billedet. En flot, 21-årig fyr med en spændende lidenskab for poetry slam og en unik humor. På blot et par dage får Layken og Will skabt et ubrydeligt følelsesmæssigt bånd, og Layken tør håbe igen.
Men snart tvinges de tilbage til virkeligheden, hvor en chokerende afsløring sætter en stopper for deres forhold. Dagligdagen bliver smertefuld og svær, og de må kæmpe for at finde en balance mellem de dybe følelser, der drager dem mod hinanden, og de mørke hemmeligheder, som adskiller dem.
"Slammed – mødet" er Colleen Hoovers debutroman, som hun bl.a. blev nomineret til ’Årets Goodreads-forfatter’ for i 2012.

Colleen Hoover har skrevet en lang række romaner, hvoraf mange har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Desuden har hun tre år i træk vundet Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman. Hun bor i Texas med sin mand og deres tre sønner.

AudiobookE-book

Danish