Tehtävä Namibiassa

Tehtävä Namibiassa

Description of book

Paul Jordan saapuu vuosien jälkeen Namibiaan osallistuakseen serkkunsa Peterin häihin. Paulilla on kuitenkin myös toinen syy palata: hänelle on annettu salainen tehtävä. Namibiassa sorron keskellä kasvaneelle Peter Marungalle maan ongelmat ovat arkipäivää, todellisuus, jonka lapsena adoptoitu ja Saksaan muuttanut Paul joutuu nyt ensimmäistä kertaa kohtaamaan.

Jorma Kurvisen vuonna 1976 julkaistu Tehtävä Namibiassa on jännittävä, vauhdikas ja yhä ajankohtainen seikkailutarina, joka sijoittuu 1970-luvun Afrikkaan. Kansainvälisiä teemoja sisältävä romaani on Otavan suuren jännärikilpailun satoa, ja se julkaistiin osana Kolmen tähden sarjaa.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Tehtävä Namibiassa