Copertina del libro per Kuolema ei käy kauppaa

Kuolema ei käy kauppaa

Descrizione del libro

Jos lapsesi olisi kuolemassa, ostaisitko hänelle apua pimeiltä markkinoilta?

Roy Grace lapsikaupan jäljillä.

Sussexin edustalla työskentelevä ruoppausaluksen miehistö nostaa merestä teini-ikäisen pojan ruumiin, jolta on poistettu sisäelimet. Pian samanlaisia ruumiita löytyy vielä kaksi lisää.

15-vuotias brightonilainen Caitlin Beckett kärsii tappavasta sairaudesta. Vain maksansiirtoleikkaus voi pelastaa hänet, mutta aika on käymässä vähiin. Elinsiirtojonot ovat pitkiä, eikä Caitlinille sopivaa luovuttajaa tahdo löytyä. Kun terveydenhoitojärjestelmä uhkaa pettää Caitlinin, hänen äitinsä kääntyy epätoivoisena internetistä löytämänsä yksityisen elinten välittäjän puoleen.

Ryhtyessään tutkimaan merestä nostettujen ruumiiden kohtaloa rikosylikomisario Roy Grace joutuu Itä-Euroopasta käytävän lapsikaupan jäljille. Pian Grace joutuu tutkimusryhmineen kiivaaseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen romanialaisen katulapsen hengen.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema ei käy kauppaa on vangitsevan sarjan viides, itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.

Finlandese