Minulle se ainoa

Minulle se ainoa

Descrizione del libro

Vangitseva silmänräpäys

Matka Italiaan tipahtaa kuin taivaan lahjana roskatoimittajan työt lopettavalle Suzylle. Matkailuesitteen kuvaaminen kuulostaa mukavalta tehtävältä. Tuskin Suzy on ehtinyt ottaa kuvaakaan, kun kuvan kohteena olleen kauniin huvilan omistaja estää hänen työnsä. Lucas Soames onkin vanha ”tuttu” - julkkis, jota Suzy oli aikoinaan jahdannut. Ja Lucas aikoo keinolla millä hyvänsä estää yhdenkään kuvan julkaisemisen…

Uusi vanha aviomieheni

Päivä alkaa kuten muutkin työpäivät. Sitten Kate Vincent saa nähdä uuden pomonsa – ja jättää saman tien eroilmoituksensa. Sean Howardin kanssa hän ei enää halua olla missään tekemisissä. Katen pieni poika ajattelee toisin. Hän haluaakin Seanin isäkseen! Miksi Sean oli tullut?

Maailman paras parfyymi

Leon Stapinopolous haluaa myydä laatuparfyymia, johon jokaisella naisella olisi varaa. Hän tarvitsee tuoksun nimeltä Myrrh. Tuoksun omistaa Sadie Roberts, joka ei missään nimessä suostu yhteistyöhön, jonka tarkoituksena olisi tuottaa parfyymeja synteettisistä raaka-aineista. Syntyy umpikuja, josta pääsemiseksi tarvitaan luontoäidin ikiomaa kemiaa!

Kuninkaalliset häät

Carrie oli viettänyt yhden yön pienen ruhtinaskunnan prinssin kanssa, aamulla hänet oli kirjaimellisesti saatettu portille. Ja nyt yhtäkkiä prinssi on etsinyt hänet ja vaatii häntä naimisiin kanssaan. Mitä kaiken tämän takana oikein on?

E-book

Finlandese