Paradise city

Paradise city

Descrizione del libro

For at beskytte resten af samfundet er der blevet bygget mure rundt om særligt kriminelle bydele, hvor indbyggerne kontrolleres gennem “særområdelove”. Det største af disse områder er Järva, i folkemunde kaldet Paradise city.

Da indenrigsministeren skal holde valgtale i Järva, sker der det, der ikke må ske: Politiafspærringen væltes omkuld, skyderier bryder ud, og ministeren bortføres af maskerede personer. En politisk nedsmeltning truer, og politiledelsen vil have løsninger, uanset metode.

Emir, tidligere legendarisk MMA-fighter, nu kriminel, sendes ind for at finde ministeren. Politiets deal er klar: Finder han ikke ministeren, vil de gøre det umuligt for ham at få den livsnødvendige dialyse, der skal behandle hans nyresvigt. Ultimatummet er ubarmhjertigt: Uden dialysen dør han indenfor fem dage.

Jens Lapidus er tilbage med en benhård og actionfyldt skildring af et samfund, der er på randen af kollaps.

Jens Lapidus er tidligere forsvarsadvokat og en af Sveriges mest læste krimiforfattere. Hans bøger udkommer i over 30 lande. Filmatiseringerne af CASH og TOP DOG er blevet seer- og kritikerhits, og flere er på vej.

Foto: Kiefer Lee

Omslag: Jonas Lindén

“Med sikkerhed den mest hippe, frække og møgbeskidte afdækning af svensk underverden til dato.”

– Fyens Stiftstidende om CASH

“Hvis din krimi er en bil, taler vi om en toptunet svensk stationcar med mange hestekræfter, fartglad ekstraudstyr, kvikt automatgear og sindssygt hurtig acceleration, selv om den er fuld af hele det svenske samfund fra top til bund. Men ikke børnesikret, og husk at spænde sikkerhedsselen fra start.”

– Politiken om VIP-RUMMET

“Igen i hæsblæsende staccatosætninger sat op med stilsikker elan a la James Ellroys rå lakoniske prosa (...) Lapidus leverer en intrige, som holder dig naglet til siderne (...) Konstant et spændende tværsnit af det svenske samfund.”

– Politiken om STOCKHOLM DELETE

“Krimikongen af Stockholm (...) Han er en værdig arvtager efter store forgængere som Sjöwall og Wahlöö, Henning Mankell og Stieg Larsson.”

– Information om TOP DOG

Autore.Jens Lapidus
Narratore.Ken Vedsegaard

Cosa pensano gli altri

Recensioni di Paradise city

Non ci sono ancora abbastanza valutazioni

Non ci sono ancora abbastanza valutazioni