Copertina del libro per Revolutionary Road

Revolutionary Road

Descrizione del libro

Meget få romaner er så frygtløse. Eller så trøstesløse. Eller så brutale. Eller så morsomme. Eller så hjerteskærende." - Sam Mendes

Året er 1955. Frank og April Wheeler bor i et nydeligt lille hus for enden af Revolutionary Road i et helt nyt forstadskvarter i Connecticut. Frank pendler til New York og sit kontorjob hver dag.

April går hjemme hos børnene. De føler sig begge hævet over forstadslivets forudsigelighed og drømmer sig tilbage til bohemetiden i Greenwich Village, hvor de forelskede sig i hinanden, og April kaldte Frank den mest interessante person, hun nogensinde havde mødt.

April har altid forestillet sig en fremtid, hvor hun var omgivet af lysende smukke og interessante mennesker, og Frank har ladet hende tro, at hun kunne opnå det gennem ham. Da hun foreslår, at de skal bryde op og flytte til Paris, så Frank endelig kan frigøre sin fangede

kunstnersjæl, mens hun forsørger familien, tager uafvendelige begivenheder fart.

Richard Yates beskriver med en hjerteskærende indsigt og klarhed, hvordan gode mennesker som Frank og April Wheeler svigter ikke bare hinanden, men også det bedste i sig selv.

Copyright © Richard Yates, 1961, 1989

Oversat af Joachim Wrang fra Revolutionary Road

Omslagslayout Joyce Grosswiler

Lydbogen er indlæst af Bent Otto Hansen

forstadsliv, udvikling, parforhold, frigørelse, selvudvikling, afmagt, USA, 1950-1959