Copertina del libro per Vaarallinen muisti
Libro in arrivo

Audiolibro ed E-book: 19/6/2024

Vaarallinen muisti

Descrizione del libro

”Vakoojatrilleri on Follettia parhaimmillaan.” – People

Avaruuskilpa on kuumimmillaan vuonna 1958, ja Neuvostoliiton Sputnik tuntuu vievän voiton. Yhdysvaltain ainoa toivo on Jupiter C -raketti – mutta mies, joka voisi varmistaa projektin onnistumisen, on kadonnut.

Lehtien uutisoidessa raketin lähtölaukaisusta Luke Lucas herää rautatieaseman vessasta. Hän ei muista mitään, ei edes omaa nimeään. Uutisotsikot herättävät kuitenkin hämäriä muistikuvia hänen mielessään, ja Lucasin on saatava tietää koko totuus menneisyydestään. On kuitenkin niin, ettei hän ole valmistautunut seurauksiin: CIA:n jahtiin, Yhdysvaltoihin soluttautuneisiin neuvostoagentteihin – ja totuuteen hänen lähimmistä ystävistään.

Ken Follett (s. 1949) on yksi maailman menestyneimmistä kirjailijoista: hänen teoksiaan on myyty yli 190 miljoonaa kappaletta yli 80 maassa. Hänen historialliset Kingsbridge- ja Vuosisata-kirjasarjansa ovat rakastettuja ympäri maailman, mutta hänet tunnetaan myös menestystä niittäneistä vakoojatrillereistään. Follett asuu vaimonsa Barbaran kanssa Stevenagessa Lontoon lähistöllä.

*

”Vastustamaton.” – The New York Times

”Follett ei aikaile ja sivut kääntyvät kuin itsestään. Hän säilyttää rivakan tahdin ja luo kiinnostavia, sympaattisia henkilöhahmoja.” – San Fransisco Chronicle

”Kiehtova, tiukasti punottu juoni… Jännityksen ystävät eivät takuulla pety.” – Publishers Weekly