Copertina del libro per Vintagebutiken i Primrose Hill

Vintagebutiken i Primrose Hill

Descrizione del libro

Annie Darling, författaren bakom serien Bokhandeln för ensamma hjärtan, är tillbaka med en ny charmig feelgoodbok. I den lilla vintagebutiken i Primrose Hill finns plats för humor och romantik bland förra seklets cocktailklänningar och minikjolar. Oanvända bröllopsklänningar och andra bortglömda plagg får en ny chans att älskas!

I butiken hittar vi Sophy Stanton, nybliven singel som planerar att lämna Londons hopplösa dejtingmarknad och flytta till släktingar i Australien. För att tjäna ihop till flygbiljetten har hon motvilligt tagit jobb i pappa Johnnos butik. Sophy kan ingenting om vintagemode och kastas snabbt in i en ny värld av organza, shantung och taft. Och medan Phoebe, den överlägsna butikschefen, håller ett öga på henne börjar en häftig förälskelse i vintagekläder vakna till liv.

Men det är inte bara de avlagda plaggen som får hennes hjärta att bulta. Även Charles Rivenhall, ädelstensspecialisten med vassa kindben och skräddarsydda kläder, tycks ha den effekten. Två nya förälskelser som riskerar att lägga krokben för Sophys Australien-planer...

Autore.Annie Darling
Narratore.Emma Peters