Copertina del libro per Vintageputiikki Primrose Hillissä
Libro in arrivo

Audiolibro ed E-book: 05/12/2024

Vintageputiikki Primrose Hillissä

Descrizione del libro

Uudet mahdollisuudet ovat aina muodissa!

Kutkuttavia tunteita ja hurmaavia muotiluomuksia ihastuttavassa vintageputiikissa. Lämminsydämisen sarjan aloitus Bloomsburyn kirjakauppa -sarjan tekijältä.

Kolmekymppiä on kilahtanut lasiin, eikä Sophyllä yllättäen ole töitä eikä parisuhdetta. Kun Sophyn isä tarjoaa hänelle määräaikaista paikkaa vintageliikkeessään Primrose Hillissä, Sophy tarttuu tilaisuuteen. Liike osoittautuukin oikeaksi aarreaitaksi, ja inhottavan kollegan äksyilystä huolimatta Sophy alkaa rakastua vintagemuotiin. Väliaikaiseksi tarkoitettua tilannetta mutkistaa Charles Radley, tyylikäs jalokiviasiantuntija, jolla on upeat räätälöidyt vaatteet, luvattoman terävät poskipäät ja karismaa vaikka muille jakaa.

Annie Darling asuu Lontoossa pikkiriikkisessä, kirjoja pursuavassa asunnossa. Hän rakastaa rakkausromaaneja sekä kissaansa herra Mackenzieta. Vintageputiikki Primrose Hillissä on romanttisen sarjan avaus, jossa seurataan elämää ja ihmissuhteita käytettyjen vaatteiden liikkeessä. Täydellistä viihdettä kaikille Jenny Colganin ja Lucy Diamondin faneille!

Finlandese