Fløjlsklædt fristelse

Fløjlsklædt fristelse

Descrizione del libro

Fløjlsklædt fristelse er tredje bind i den underholdende serie Søstrene fra Huset Noirot om tre ambitiøse søstre, der er villige til at charmere og bedåre sig til den anerkendelse i de højere kredse af regencytidens London, som deres evner og hårde arbejde rettelig fortjener. Men når man er klar til at satse hvad som helst, risikerer man også at tabe det hele. Og Noirot-søstrene må sande, at det også gælder deres hjerter.

Den dødsens charmerende markis af Lisburne, Simon Blair, er modstræbende vendt hjem til London af én eneste grund: for at opfylde sine forpligtelser over for familien. Men måske han samtidig får lejlighed til at forføre en vis rødhåret kjolemager? Meget muligt, men Leonie Noirot har ikke i sinde at lade ham få et ben til jorden, optaget som hun er af at forvandle hans kusine, den kedelige lady Gladys, til selskabssæsonens største modesensation.

Leonie har et særligt talent for at trylle kurver – og profit – ud af den blå luft, men Hans Kriminelt Attraktive Nåde er for travlt beskæftiget med at forføre hende til at værdsætte hendes genistreger. Han trænger så sandelig til en lærestreg, og det væddemål, hun udfordrer ham til at indgå, burde én gang for alle give ham en.

I teorien er det en udmærket plan – men Lisburne er ved at blive gevaldigt distraherende, og Leonies sædvanlige, kølige overblik er i fare for at glide hende af hænde som et par silkeunderklæder. Kan det tænkes, at selskabssæsonens mest sensationelle forvandling skal vise sig at blive hendes egen?