Konsten att lyckas som medelmåtta

och andra mer eller mindre förvirrade tankar i natten

Valutazione 4.1
1 ore 2 min
31 Pagine
bookCoverFor

Descrizione del libro

“Och då slår det mig: Det är ju så här det alltid är! Jag är aldrig bäst på något, utan som mest halvbra, en medelmåtta.”

Efter de tidigare succétitlarna "Ibland mår jag inte så bra" och "Vem bryr sig?" är Therése Lindgren tillbaka med "Konsten att lyckas som medelmåtta" exklusivt hos BookBeat!

Under en sömnlös natt funderar Therése Lindgren på vad det egentligen innebär att lyckas. Vi får följa med från en svettluktande tennishall i Nynäshamn till Stockholm när Therése varvar sina personliga erfarenheter med nattliga reflektioner. En stor dos humor är inblandad i Therése självrannsakande och tröstingivande text där familjemedlemmar, Carolina Klüft, Tutankhamon och medelmåttor har sin självklara plats.

Alla kan känna igen sig själv i otillräcklighetskänslorna Therése slåss emot. Detta är en bok med tröst för den som undrar varför man ska fortsätta, eller varför ens försöka från första början, när det ändå alltid finns någon annan som gör samma sak fast bättre.

Therése Lindgren är en av Sveriges mäktigaste influencers. "Konsten att lyckas som medelmåtta" är som Therése – charmig, rolig och inspirerande!

Narratore/i:

Formato:

Tempo Audiolibro:

1 ore 2 min

Pagine e-book:

31

Lingue:

Svedese

Pubblicato:

29/1/2023

Editore Audiolibro:

BookBeat

ISBN Audiolibro:

9789198740691

Editore e-book:

BookBeat

ISBN e-book:

9789198753295