Annoit rakkauden tuskan

Annoit rakkauden tuskan

Description of book

Suuria tunteita ja elokuvatähtiä sairaalan varjoissa.

Violet Murray on aloitteleva lääkäri, joka leikkausalissa pitää pään kylmänä ja toimintansa ammattimaisena. Työminän siirtyessä sivuun Violet kuitenkin antaa itsensä haaveilla mahdottomista. Eräänä päivänä hän istuu sairaalan ruokalassa ja lukee lehteä leikkauksen jälkeen, kun silmiin osuu juttu elokuvanteosta. Filmiä kuvataan ihan lähellä! Ja pääosassa on kukas muukaan kuin tämän hetken kuumin tähti Bruno Barr.

Violet päättää käydä katsomassa elokuvan kuvauksia ja päätyy odottamattomasti osaksi vaarallista tapahtumien sarjaa. Äkkiä elokuvien unenomainen maailma ja sairaalan kiireinen arki sekoittuvat, kun Violetin potilaana on suuri elokuvatähti. Mahtuuko kuvioon vielä romanssi?

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

E-book

Finnish