Elän tämän rakkauden

Elän tämän rakkauden

Description of book

Meksikosta laittomasti USA:n puolelle loikanneella Josella on rankka menneisyys, johon kuuluivat huumeet ja jengiväkivalta. Nyt hän on päässyt lepäämään ja hoivaamaan niin henkisiä kuin fyysisiäkin vammojaan lähes paratiisiin. Vanha rouva Olga Volkov luottaa häneen ja pitää hänestä hyvää huolta, ja vastineeksi Jose saa Olgan puutarhan kukoistamaan. Kukkaloistokaan ei silti saa Joseta unohtamaan perhettään, eikä kokemiaan sydänsuruja.

Sairaalareissulla Jose tapaa kuitenkin iloluontoisen ja itsepäisen Mian, joka jyrää tiensä Josen elämään vastustuksista huolimatta. Onko Josen sydämessä vielä tilaa rakkaudelle?

Elän tämän rakkauden jatkaa Tulkaa pian, tohtori -kirjassa kohdanneiden Josen ja Olgan tarinaa, joka on sydäntä lämmittävä kertomus rakkauden ja oman polun etsinnästä.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

E-book

Finnish