En bal på slottet / Allt att önska / Den motvilliga guvernanten

En bal på slottet / Allt att önska / Den motvilliga guvernanten

Description of book

En bal på slottet
Den utblottade lady Seraphina Moreton söker en fristad i hertigen av Blackhavens slott dagarna innan jul, under antaget namn och för att arbeta som guvernant. Lord Trey Stanford har svurit på att aldrig mer låta sig påverkas av ett vackert ansikte, men ju mer den mystiska guvernanten lyckas komma hans moderlösa, oregerliga barn inpå livet, desto mer vill han att den glädje och lycka hon för med sig ska stanna kvar även långt efter att julen är över …



Allt att önska
Lord Chepstow har inte sett Honeysuckle Miller sedan hon var en alldaglig och tafatt skolflicka. Men idag är hon långt ifrån alldaglig. Nu har hon fått till uppgift att ta hand om värdens barn på en överdådig julfest, och det enda Chepstow vill ha på sin önskelista är den prudentliga guvernanten miss Miller!

Den motvilliga guvernanten
Att låtsas vara guvernant för att hjälpa barndomsvännen Gabriel, hertigen av Blairmore, att finna en hustru var inte hur Regan Stuart hade tänkt fira sin jul! Men hon antar högst motvilligt utmaningen, trots att hon själv är hemligt förälskad i honom. Så stjäl han plötsligt en kyss av henne, och utsätter hennes hjärta för fara – såvida Gabriel inte kan se bortom hennes simpla kläder och inse att hon är den perfekta julbruden!

E-book

Swedish

What other people think

Reviews of En bal på slottet / Allt att önska / Den motvilliga guvernanten