Book cover for Haamulento
Upcoming book

Audiobook & E-book: 6/19/2024

Haamulento

Description of book

Yksi viesti voi ratkaista koko maailman kohtalon.

”Taiten kokoon punottu verkko… Kaunistelematon kuva vakoojien maailmasta ja sota-ajan Euroopasta.” – People

Kesällä 1941 Britannia lähettää pommikoneiden aallon kanaalin yli, mutta Luftwaffe ampuu koneet alas. Tanska on saksalaisten miehittämä ja Gestapo pyrkii nitistämään kaiken vastarinnan. Pienellä saarella Pohjanmeren rannikolla nuori tekniikasta innostunut Harald Olufsen törmää kuitenkin saksalaisten piilottamaan edistykselliseen tutkaan, joka voi muuttaa koko sodan kulun. Löydön paljastaminen on hengenvaarallista sekä Haraldille että hänen läheisilleen, mutta heidän on saatava sana Englantiin. Avuksi tulee lentonsa jo lentänyt pieni Hornet, jonka Harald ystävineen kaivaa vanhan kirkon raunioista suorittamaan uskomatonta tehtävää.

Ken Follett (s. 1949) on yksi maailman menestyneimmistä kirjailijoista: hänen teoksiaan on myyty yli 190 miljoonaa kappaletta yli 80 maassa. Hänen historialliset Kingsbridge- ja Vuosisata-kirjasarjansa ovat rakastettuja ympäri maailman, mutta hänet tunnetaan myös menestystä niittäneistä vakoojatrillereistään. Follett asuu vaimonsa Barbaran kanssa Stevenagessa Lontoon lähistöllä.

*

”Etenee vauhdikkaasti kohti uskomatonta loppuhuipennusta.” – Entertainment Weekly

”Follett osaa kirjoittaa toiseen maailmansotaan sijoittuvia hittitrillereitä, ja Haamulento on siitä jälleen osoitus.” – New York Daily News