Juhannusunelma - eroottinen novelli

Juhannusunelma - eroottinen novelli

Description of book

"Malin työntää kielensä ulos, ja nojaan alapääni häntä vasten. Kaksi kehoa muuttuu eroottiseksi voimaksi. Malin latkii märkää, kaipaavaa pilluani. Koko kehoni katoaa usvaan, huumaan, valkoisen ja mustan, yön ja päivän, unen ja todellisuuden väliseen häilyvään tilaan."

Kun Malin kysyy, haluanko lähteä mukaan Taalainmaalle viettämään juhannusta, minun ei tarvitse miettiä pitkään. Luvassa on idyllinen keskikesänjuhla kera hohtavan auringon, leikkien, laulun ja komean juhannussalon, jonka ystävykset koristelevat kukilla ja lehdillä. Ja tietenkin seitsemän erilaista kukkaa tyynyn alla.

Malin ei tiedä, että olen salaa rakastunut häneen. Uskaltaisinko vihdoin oikeasti kertoa siitä hänelle? Oikeastaan emme tunne toisiamme niin hyvin. En edes tiedä, kiinnostavatko tytöt häntä. Mutta ehkä?

"Juhannusunelma" on eroottinen novelli kaipauksesta ja uskalluksesta luottaa omiin tunteisiinsa.

B. J. Hermansson kirjoittaa eroottisia novelleja, jotka eroavat runollisuudessaan lajityypin perinteisestä kerronnasta. Kertomusten tavoitteena on kannustaa lukijaa pohtimaan ja kyseenalaistamaan suhdettamme seksiin ja nautintoon.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Juhannusunelma - eroottinen novelli